دانلود آهنگ های حسن زیرک

به صفحه اختصاصی استاد حسن زیرک، شناسنامه و اسطوره بی‌تکرار موسیقی کردی خوش آمدید.

در این بخش، آرشیو کاملی شامل بیش از 480 آهنگ شاد، غمگین، فولکلور و ترانه‌های ماندگار این هنرمند بزرگ آماده دانلود و شنیدن آنلاین است تا یاد و خاطره نوای دلنشین او را زنده نگه دارید.

حسن زیرک | Hassan Zirak | حەسەن زیرەک

حسن زیرک

خواننده و شاعر

Hassan Zirak

Singer and poet حەسەن زیرەک
تولد : 8 آذر 1300 در بوکان مشاهده زندگینامه
فول آلبوم حسن زیرکمشاهده و دانلود همه اهنگ در این صفحه. کلیک کنید *
[لینک دانلود + پخش انلاین + توضیحات + متن آهنگ]

پخش آنلاین همه آهنگ های حسن زیرک

گلچین بهترین آهنگ های حسن زیرک[دانلود یکجا * کلیک کنید]

دانلود آهنگ باوانەکەی بابی من تۆی حسن زیرک (لالە بەدەستان)

1405/07/16

حسن زیرک باوانەکەی بابی من تۆی

در این ساعت شما مخاطبین عزیز وب‌سایت بزرگ موزیک کوردی رو دعوت می‌کنیم به شنیدن آهنگ «باوانەکەی بابی من تۆی» از زنده‌یاد استاد حسن زیرک.
این اثر 8 دقیقه‌ای قابل دانلود با کیفیت 320 و پخش آنلاین تقدیمتان.
آهنگ «کاغەز دەنووسم بۆ لەیلا»

باوانەکەی بابی من تۆی، هێز و هەناوم
لەو ڕۆژەی من لە تۆ بڕام، لە ڕەنگ گۆڕاوم
هاتم لە جێژوانێ نەبووی، شل بوو هەنگاوم
لە خەستەخانە کەوتووم، چاو بەمۆڵەق وەستاوم

حسن زیرک باوانەکەی بابی من تۆی

دانلود آهنگ پێم بڵێ مەزەدار هوش مصنوعی و حسن زیرک

1405/07/07

هوش مصنوعی پێم بڵێ مەزەدار

هم‌اکنون می‌توانید آهنگ جدید «پێم بڵێ مەزەدار» ساخته شده با هوش مصنوعی را از رسانه موزیک کوردی بشنوید یا دانلود کنید.
با کیفیت عالی 320 و پخش آنلاین، 5 دقیقه از این اثر تقدیمتان.
بازخوانی و ساخته شده توسط هوش مصنوعی

پێم بڵێ مەزەدار بۆچی تۆراوی
پێم بڵێ چاو بە خومار بۆچی تۆراوی
حەسوود چی گوتووە لە من ڕەنجاوی
وەی ڕەقیب چی گوتووە لە من ڕەنجاوی

هوش مصنوعی پێم بڵێ مەزەدار

آلبوم طلایی 25 آهنگ محبوب و پر دانلود حسن زیرک - دانلود تکی و یکجا

1405/06/28

25 آهنگ محبوب حسن زیرک

گلچینی از 25 آهنگ محبوب و پردانلود زنده یاد استاد حسن زیرک.
انتخاب‌شده بر اساس آمار واقعی کاربران سایت موزیک کوردی؛ شامل پر طرفدارترین، ماندگارترین و پرشنونده‌ترین آثار این اسطورهٔ موسیقی کوردی.

دانلود بصورت تکی و یکجا در فایل ZIP

25 آهنگ محبوب حسن زیرک

دانلود آهنگ رێبوار رێبوار حسن زیرک (اجرای متفاوت) - نایاب

1405/06/21

حسن زیرک رێبوار رێبوار

شما مخاطبین عزیز وب‌سایت موزیک کوردی رو به شنیدن آهنگی از زنده‌یاد استاد حسن زیرک بنام «رێبوار رێبوار» دعوت می‌کنیم که کمتره شنیده شده!
این آهنگ نایاب با کیفیت مناسبت تقدیم به شما.
اجرا در رادیو سنندج

:. اثر کمتر شنیده شده و بسیار نایاب .::

ڕێبوار هه‌ی ڕێبوار به قوربان بە ڕێبوارت بم
لە مووچەی بەر دێ که‌ژال گیان نیوەکارت بم

حسن زیرک رێبوار رێبوار

دانلود آهنگ دیوانه بوم حسن زیرک + آهنگ متن

1405/06/11

حسن زیرک نایاب

موزیک کوردی تقدیم میکنید: در این ساعت می‌توانید آهنگ جدید «دێوانه بووم» از هنرمند حسن زیرک را از رسانه موزیک کوردی گوش بدید و دانلود کنید.
اجرای نایاب و 14 دقیقه‌ای، پخش آنلاین و کیفیت عالی 320.
به همراه متن آهنگ و مقام ئه‌ی نا ئومیدی

::. از آثار بسیار نایاب و کمتر شنیده شده استاد .::

دیوانە بووم، دیوانە بووم
من بۆ ئەو یاره دیوانە بووم

حسن زیرک نایاب

دانلود آهنگ ئاخری زەمانە حسن زیرک (آخر زمانه) + متن و ترجمه

1405/05/07

حسن زیرک ئاخر زمانه

تقدیم به شما همراهان و عاشقان موسیقی کوردی: آهنگ «ئاخری زەمانە» با نام دیگر «یار ئه‌مان» از زنده‌یاد استاد حسن زیرک رو براتون قراردادیم.
نسخه‌ای متفاوت از پست قبلی منتشر شده در موزیک کوردی.
8 دقیقه + مقام فارسی و کوتاه حبیب من بیچاره منم
به همراه متن و ترجمه روان فارسی
::. کمتر شنیده شده .::

(حبیب من بیچاره منم...)
قسە دەکا بە زاری دەڵێی ساز و سەمتوورە
(با دهانش که سخن می‌گوید، گویی صدای ساز و سنتور است)
ئەی ئەمان یار ئەمان ئاخ گوڵ ئەمان ئاخری زەمانە
(ای امان یار امان، آه ای گل امان، که آخرالزمان است)

حسن زیرک ئاخر زمانه

دانلود ریمیکس آهنگ یاره‌که‌م دلداره‌که‌م حسن زیرک + متن

1405/04/30

ریمیکس یارکم دلدارکم حسن زیرک

در این لحظه شنونده‌ی یکی دیگر از ریمیکس های جدید زنده‌یاد استاد زیرک از آهنگ «یاره‌که‌م دلداره‌که‌م» باشید.
آهنگ با کیفیت 320 + پخش آنلاین تقدیم به شما
تنظیم هنرمند سجاد زارعی

یاره‌که‌م، دلداره‌که‌م، گولزاره‌که‌م
تو بو دلی یار هه‌میشه قه‌راره‌که‌م

ریمیکس یارکم دلدارکم حسن زیرک

زندگینامه/بیوگرافی حسن زیرک

حسن زیرک (زادهٔ ۱۳۰۰ خورشیدی/ 29 نوامبر ۱۹۲۱ در بوکان - درگذشتهٔ ۱۳۵۱ خ/ 25 ژوئن ۱۹۷۲ در بوکان) خوانندهٔ پرآوازهٔ ترانه‌های کردی در مناطق کردنشین غرب ایران بود.

 

زیرک با ضبط تعداد زیادی از آوازهای سنتی مردم کرد، سبب حفظ و نگهداری این آثار فرهنگی از گزند فراموشی شد. از او بیش از ۱۵۰۰ ترانه و آواز به یادگار مانده‌است. زیرک جزو موسیقی دان‌های برجسته ایرانی است.

 

 

بیشتر ترانه‌های معروف این هنرمند کُرد با همکاری استادانی همچون حسین یاحقی، حسن کسایی، جلیل شهناز، جهانگیر ملک، حبیب‌الله شهردار مشهور به مشیر همایون شهردار، مجتبی میرزاده، احمد عبادی در رادیو کردی تهران و رادیو کردی کرمانشاه ضبط  شده‌است.

 

استاد زیرک، علاوه بر زبان کردی سورانی، به زبان‌های فارسی، ترکی، اورامی و لری نیز آواز اجرا کرده و دارای ۳ مقام ترکی، ۸ مقام فارسی و ۲ مقام اورامی است و ۶۴ مقام به زبان کُردی خوانده‌است. زیرک در «ارکستر موسیقی کردی» برادران یوسف زمانی، ارکستر مشیر همایون شهردار در تهران و ارکستر مجتبی میرزاده در کرمانشاه همکاری داشته و به اجرای برنامه پرداخته است.

 

زندگی :

حسن زیرک در سال ۱۳۰۰ (۲۲ نوامبر ۱۹۲۱) در محلهٔ قلعهٔ سردار شهر بوکان، آذربایجان غربی در ایران به دنیا آمد. در پنج سالگی پدرش را از دست داد و سراسر زندگی را در رنج گذراند. چندی در برخی شهرهای ایران و عراق سپری کرد. یکی از شهرهایی که در آن مدت زیادی اقامت داشت، کرمانشاه بود. همکاری او در این شهر در رادیو کردی کرمانشاه با هنرمندان برجستهٔ کرمانشاهی همچون مجتبی میرزاده (ویولن)، محمد عبدالصمدی (قره‌نی)، اکبر ایزدی (سنتور)، و بهمن پولکی (تیمپو) سبب خلق آثار زیبایی شد که از برجسته‌ترین کارهای وی به‌شمار می‌رود. همچنین وی با فاطمه زرگری، یکی از خوانندگان آذربایجانی، همکاری داشته و ترانهٔ معروف کردی-ترکی «گولدور مَنی گولدور»(آهنگ دکتر) یکی از ترانه‌های ترکی زیرک و فاطمه زرگری است.

 

وقتی در عراق بود، در مسافرخانهٔ «فندق شمال» به شاگردی پرداخت. روزی هنگام نظافت، که مشغول زمزمهٔ یکی از ترانه‌هایش بود، مسافری به نام جلال طالبانی (رهبر اتحادیهٔ میهنی کردستان عراق)، که در آنجا اقامت داشت، با شنیدن صدای زیرک، او را بهرادیو بغداد برد (۱۳۲۶) و زیرک در آنجا مشغول به کار شد. مدتی در بخش کردیِ رادیو بغداد همکاری کرد. از سال ۱۳۷۷، که بخش کردیِ رادیو ایران در تهران گشایش یافت، همکاری خود را با این مرکز آغاز کرد. آثاری که استاد زیرک در رادیو کردی تهران به ضبط رساند، اغلب با ساز استادانی همچون حسین یاحقی، حسن کسایی، جلیل شهناز، جهانگیر ملک، احمد عبادی، و با سرپرستی مشیر همایون شهردار همراه بود.

استاد زیرک گرچه به خاطر شرایط سخت زندگی از تحصیل بی‌بهره ماند، اما استعداد کم‌نظیری در سرودن شعر و آهنگ‌سازی کردی داشت. این استعداد به‌همراه صدای منحصربه‌فرد او، سبب شد که ترانه‌هایش در سرتاسر کردستان محبوبیت یابد. صدای او همچنان در مناطق کردنشین در کوچه و خیابان از خانه‌ها و مغازه‌ها به گوش می‌رسد.

ماموستا زیرک با خانم میدیا زندی (مهدیه زندی)، گویندهٔ بخش کردی رادیو تهران، ازدواج کرد که حاصل آن ازدواج دو دختر به نام‌های مهتاب (آرزو) و مهناز (ساکار) بود. او چند ترانه نیز برای فرزندانش اجرا کرده‌است. میدیا زندی فرزند عزیز زندی در روز جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۸۷ خورشیدی در تهران درگذشت.

زیرک، نه در ایران و نه در عراق روی خوشی و راحتی و آزادی را ندید. رفتار دولت وقت ایران با زیرک، او را دچار مشکلات فراوانی کرد. رئیس وقت رادیو تهران به او اجازهٔ کار نداد و این کار چنان تأثیر منفی‌ای بر دل لطیف حسن گذاشت که دیگر به رادیو برنگشت و با دلی شکسته، بار و بنهٔ خود را به‌سوی بغداد پیچید. در آنجا نیز او را دچار مشکل کردند. او را گرفتند و روانهٔ زندان کردند؛ در آنجا زیرک را به پنکهٔ سقفی بستند و شکنجه کردند. پس از رهایی از بغداد، مجدداً به تهران برگشت. در تهران نیز ساواک او را گرفت و شکنجه داد که جریان شکنجه‌اش در ساواک را خودش در نوار گفته و با صدای او هنوز به یادگار مانده‌است. در سال‌های ۱۳۴۱ تا ۱۳۴۳ در کرمانشاه بود و با رادیو کردی کرمانشاه همکاری داشت.

صدای حسن زیرک، با ترانه‌هایی که خوانده‌است و اغلب آنها بیش از ۵۰ سال پیش اجرا شده‌اند، در میان مردم کرد زبان، نوستالژیک (خاطره‌انگیز) است؛ به‌طوری‌که ترانه‌های وی در ذهن اکثر مردم کرد، یادآور خاطرات تلخ و شیرین زندگانی آنهاست.

 

 

درگذشت:

سال‌های پایانی زندگی استاد زیرک در تلخی و ناکامی گذشت و چندان به آوازخوانی نمی‌پرداخت. در منطقهٔ بوکان (و نیز در سقز) قهوه‌خانه‌ای دایر کرد و در میان مردمی که دوستشان می‌داشت و دوستش داشتند، آخرین نفس‌هایش را در رنج و بیماری کشید. زیرک در پنجم تیرماه سال ۱۳۵۱، برابر با ۲۸ ژوئن ۱۹۷۲ در سن ۵۰سالگی در بیمارستان بوکان به‌علت ازبین‌رفتن کبد و ناراحتی‌های معده درگذشت و در دامنهٔ کوه نالشکینه به خاک سپرده شد. درهنگام مرگِ استاد ماموستا زیرک، رادیو لندن از بزرگواری او یاد می‌کند و می‌گوید: 

«یگانه هنرمند مردم کرد در بیمارستان بوکان درگذشت.»

 

 

محبوبیت:

استاد زیرک پدیده موسیقی کردی سنتی و فولکلور بود. او در میان کُردهای ایران و عراق کاملاً شناخته‌شده است و میان برخی از کردهای کرمانجِ ترکیه نیز محبوب است. در ۱۳ دی‌ماه ۱۳۹۲، در فینال مسابقهٔ بهترین آهنگ فصل پاییز برنامهٔ هفت ترانهٔ شبکهٔ شما ایران، ترانهٔ «رَش اسمر (ره‌ش ئه‌سمه‌ر)» با کسب نزدیک به ۹۰٬۰۰۰ رأی، مقام دوم را به دست آورد. همچنین، با کسب بیش از ۵۵٬۰۰۰۰ رأی، به‌عنوان «آهنگ هفتهٔ» بینندگان این شبکه برگزیده شد.

 

 

اشعار و آهنگها:

زیرک نه‌تنها دارای صدا و حافظهٔ منحصربه‌فردی بود، وی در عین حال شعر می‌سرود و موسیقی برای آن می‌نواخت و حتی تغییراتی در شعرها و قافیه و وزن آن‌ها می‌داد.

 

 

از بهترین آهنگ های استاد زیرک:

 

بیشتر بخوانید...
همراهان عزیز، قطعی‌های مکرر اینترنت در ماه‌های اخیر، علاوه بر اختلال در فعالیت ما، باعث کاهش چشمگیر درآمد و دشوار شدن ادامه مسیر شده است.

برای ادامه فعالیت، بیش از همیشه به حمایت و همراهی شما نیاز داریم.
حمایت از موزیک کوردی

+ نمایش همه خواننده ها
آخرین آهنگ‌ها