هم اکنون شما کاربران گرامی رو به شنیدن آهنگ زنده یاد استاد عباس کمندی بنام «کارهکان گهردون» دعوت می کنیم. آهنگ کردی مجلسی با کیفیت 320 عالی + پخش آنلاین
خوا رو دەس کارەکان گەردون سەرچلەی ریحان بریا بە مەیموون مەیموون بکوژن بیخەنە چالی (متن کامل این آهنگ در ادامه مطلب)
دانلود آهنگ زنده یاد استاد عباس کمندی بنام «بهینی منو تو» آهنگ نوستالژی متن آهنگ + ترجمه فارسی
به ینی مه ن و تو، مه ن و تو نه بوو (بین من و تو هرگز اختلاف نظری وجود نداشت) باسی جی یایی گوفت و گو نه بوو ( بحثی در مورد جدایی نبود) (متن کامل آهنگ + ترجمه فارسی در ادامه مطلب)
هم اکنون شما کاربران گرامی رو به شنیدن آهنگ زنده یاد استاد عباس کمندی بنام «سهبری» دعوت می کنیم. 6 دقیقه آهنگ کردی قدیمی + کیفیت مناسب تقدیم به شما با همراهی هنرمند شهین طالبانی
وەی شەرت بی لە داخت تا روژی مەحشەر وەی بەرگەی ئازیەتیت دەرنەیرم لەبەر سەبری سەبری (متن کامل این آهنگ در ادامه مطلب)
توجه شما مخاطبین عزیز رو به شنیدن آهنگ زنده یاد استاد عباس کمندی بنام «مهیلی جیایی» جلب می نماییم. آهنگ کردی غمگین با کیفیت مناسب + پخش آنلاین (آهنگ بهینی من و تو)
بارم بهن نهیژن شیتم له دوایی یان مهسلوبم کهن مهسیح ئاسایی مهحاله ئازیز مهیلی جودایی (متن کامل این آهنگ در ادامه مطلب)
دانلود آهنگ زنده یاد استاد عباس کمندی بنام «حکم قاضی»(بهرزه کولیله) + متن کامل آهنگ + ترجمه فرسی
تا کەی بنالیم ئازیزم ژ هیجران و دەرد ( تا کی من بنالم عزیزم، ز دوری و درد) تا کەی بکیشم ئازیزم هەناسان سەرد ( تا کی من بکشم عزیزم نفسان سرد) ( متن کامل و ترجمه فارسی در ادامه مطلب) ::. درخواستی مخاطبین .::
زندگینامه استاد عباس کمندی: استاد عباس کمندی متولد سال ۱۳۳۱ خورشیدی در محله جورآباد سنندج بود.پدر و عموی ایشان هم دارای صدای زیبای بودند و به خوانندگی مشغول بودند. فعالیت هنری را به صورت حرفهای از هیجده سالگی آغاز کرد و داستان منظومی که به زبان کردی به نام "شهو بوو و حهمه شوان" (شب بو و محمد چوپان) نوشته بود در آزمون استخدام نویسنده برای رادیو سنندج رتبه نخست را به دست آورد. این داستان از رادیو سنندج دو بار پخش شد و مورد استقبال قرار گرفت و بعدها عباس کمندی دوباره آن را بازنویسی و پخش کرد. دو سال پس از استخدامش در رادیو، تلویزیون سنندج هم به راه افتاد و عباس کمندی کار نویسندگی برای نمایشها و فیلمها و برنامههای تلویزیونی را آغاز کرد. بسیار هم پرکار بود و از جمله کارهای جالب توجهش، دوبله سریال لورل و هاردی به زبان کردی بود که خودش به جای چهار شخصیت در این سریال صحبت کرد. در سال ۱۳۵۰ پس از شرکت در یک شب شعر با حضور جمعی از بزرگان ادبیات ایران از جمله رحیم معینی کرمانشاهی که با ارائه تنظیم شعر حافظ مسئولیت ترانه سرایی خانه فرهنگ و هنر به عهده وی گذاشته شد. تا سال ۱۳۵۶ نود و پنج درصد ترانههایی که در رادیو سنندج ضبط میشد از خانه فرهنگ و هنر ارائه میگردید. در همان نخستین سالهای کار در رادیو سنندج، به صورت اتفاقی با حسن کامکار آشنا شد و نخستین تجربه خود را در عالم موسیقی با سرودن شعری برای ترانهای که حسن کامکار به مناسبت جشنهای ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی ایران ساخت آغاز کرد. پس از آن همکاری عباس کمندی و حسن کامکار تا وقوع انقلاب به همین شیوه ادامه یافت و یکی دو سال بعد عباس کمندی خوانندگی را هم به صورت حرفهای شروع کرد و تا زمان انقلاب حدود سی ترانه با صدای عباس کمندی از رادیو و تلویزیون پخش شد. بیشتر ترانههایی را که میخواند خودش از نغمههای محلی کردی انتخاب میکرد و به جای اشعار عامیانه این ترانهها، سرودههای شاعران کرد را میگذاشت. پس از انقلاب، عباس کمندی فعالیت موسیقایی را با فرزندان حسن کامکار (گروه کامکارها) ادامه داد که بعدها پرآوازهترین گروه موسیقی کردی در ایران شدند. نخستین حاصل این همکاری آلبوم اورامان بود که در سال ۱۳۶۰ شرکت سروش (وابسته به صدا و سیما) منتشر کرد. به گفته عباس کمندی، ترانههای آلبوم اورامان به صورت فیالبداهه با برادران کامکار اجرا و ضبط شده بود. عباس کمندی و کامکارها سپس آلبوم "پرشنگ" و بعد از آن، آلبوم "گلاویژ" را بیرون دادند که تاکنون جزو پرطرفداران مجموعه ترانههای محلی کردی است. جداییاش از کامکارها، عملاً جداییاش از موسیقی شد و پس از آن بیشتر بر حرفه اصلی خود یعنی نویسندگی برای رادیو و تلویزیون متمرکز شد و تا سال ۱۳۸۴ که بازنشسته شد تعداد زیادی سریال و نمایشنامه تلویزیونی نوشت و ساخت که برخی از آنها از شبکه سراسری تلویزیون ایران هم پخش شد. در کنار این فعالیت ها، داستانهای محلی و آثار شاعران و سرگذشت نام آوران کرد را گردآوری و تدوین میکرد و به چاپ میسپرد. از جمله ترانه های ماندگار استاد کمندی میتوان به آهنگهای تو چاوت نیشه،نباتهن شیرین،هو هو کاله بی ، گولی زرد و سور بو له من یاخی و... سایر ترانه های ایشان که در وب سایت موزیک کردی موجود است نام برد. زنده یاد استاد عباس کمندی در تاریخ ۱ خرداد ۱۳۹۳ شیفتگان خود را برای ابد تنها گذاشت اما یاد و خاطره این استاد گرانقدر و ترانه های زیبای این هنرمند تا ابد در دل و جان طرفداران موسیقی کُردی ماندگار است.